Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Bäckström avgjorde för Capitals på övertid

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En familj på fyra personer rånades under vapenhot i sitt hem i Stockholm i går kväll.

En man i 25-årsåldern har dömts till åtta års fängelse för ett mordförsök på Ålidhem i Umeå i augusti. Offret sköts i magen.

Internationellt:

Två ungdomar har gripits som misstänkta för grov mordbrand i samband med de kraftiga skogs- och markbränderna i Tennessee i USA. 14 människor har omkommit och cirka 150 har skadats.

Förskoleläraren som mördades i Norge samtidigt som en 14-årig pojke höggs ihjäl var på väg att ingripa när hon blev attackerad. En 15-åring har erkänt morden.

Sport:

Det är bara att titta på den kyliga och matchavgörande avslutningen för att inse att Nicklas Bäckström var matchens lirare i nattens NHL-drabbning.

Trots en mycket bra första period blev det förlust mot Arlanda Wings. Valbos tränare uttryckte besvikelse efter matchen.

För Plus-kunder: Två fina styrningar gav Brynäsdamerna segern mot SDE.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72026 eller mejla webredaktionen@gd.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: GD.se

Mer läsning

Annons