Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gävleföretag växer mest

Confido Partern AB var överlägsen vinnare i Almis Tillväxtligan. Bland de tio företagen som prisades fanns ytterligare fyra från Gävle.

Almi GävleDalas uppdrag är att skapa tillväxt i regionens näringsliv. För att få kvitto på om de lyckats tittar de varje år på vilka företag i länet som växt mest. Tillväxtligans vinnare i år blev Gävleföretaget Confido Partner som specialiserat sig på att hyra ut personal inom byggbranschen.

Confido Partner AB visade på en omsättningsökning på över 690 procent. Övriga Gävleföretag på listan var Artan Health Care Nordic AB, femte plats och en omsättningsökning på 130 procent, Nedre Norrlands Servicepartner AB, sjunde plats och 130 procent, Hille Montage & Service AB, åttonde plats och 120 procent samt Nöjespoolen i Gävle AB, tionde plats och 110 procent.