Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GD frågar Johan Törnblom

Johan Törnblom, 21, en av de tre ynglingar som i bara kalsonger trotsade myggen i Bärrek under fredagskvällen.

– Magen ser inte så farlig ut. Värre är det på ryggen. Den är fullständigt knottrig. Det ser ut som eksem. Lite som celluliter faktiskt. Jag hoppas det inte är bestående. Det återstår att se.

– Vi åkte hem och spelade tv-spel och tog det lugnt. Vi behövde faktiskt inte använda salva för att dämpa betten. Det blev lite ombytta roller. Mina bett som tidigare varit värst gick ned medan de andras svullnade.

– Hon tyckte att min rygg var bland det äckligaste hon hade sett. När hon vaknade i morse kom hon på att hon hade en pojkvän som såg ut som ”hej kom och hjälp mig”. Tur i alla fall att vi använde myggmedel i ansiktet. Annars hade man nog inte fått någon puss.

– När jag köpte bröd i morse skrattade alla åt mig i Ica-butiken. Många har ringt och skickat sms. En del tycker vi har varit dumma i huvudet. Men de flesta undrar bara hur det har gått. Bland annat en främmande man i Valbo köpcentrum.

– Jag lider verkligen med dem. Förut kunde jag läsa i tidningen och tycka att de gnällde. Nu vet jag bättre. Politikerna som velar borde åka dit i bara t-shirt. Det är en rättighet att kunna vistas ute. Det kan inte folk som bor där nere.

– Det kanske låter knäppt men något har i alla fall hänt. Det kliar inte lika mycket som det brukar. Betten har jag märkt av mindre än vanligt och hade inga problem med att sova under natten. Om inte annat har psyket stärkts. Efter den här matchen har jag inget behov av att vifta bort enstaka mygg längre.
E
– Vi kommer nog alla att passa våra tungor efter det här. Själva idén om tesen kom också upp under en festival. Tesen i sig är nog den dummaste idén vi kommit på. Men som det ser ut lever den vidare.

– Som tur var inte jag med när det bestämdes om nässelrullning i augusti. Så det slipper jag vara med på.