Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GD:s läsare sågar sommaryran

Sommaryran som täcker upp för cityfesteni år verkar inte vara något för GD:s läsare. Det ocentrala läget är orsaken bakom de negativa kommentarerna.

Det blev ingen cityfest i år. I stället får Gävleborna hålla till godo med Sommaryra ute vid Läkerol arena. En version av Cityfesten, men utan just city. Snart är det också dags för nysatsningen Marinfestivalen. Men GD:s läsare  verkar inte vara helt nöjda med nyordningen.

Så här skriver signaturen Förvånad?: "Men oj va förvånande, eller inte. Vet iaf att den yran inte kommer få del av mina pengar. alldeles för långt att cykla me sonen och alldeles för dyrt att åka buss till. Men till nästa gång kanske man lärt sig. iofs ska det vara till söndag kanske det hinner komma några besökare till".

Signaturen Grisen hoppas att cityfesten återuppstår och tror inte på Marinfestivalen:

"Ja tänker då heller inte besöka denna festival, va väll heller inte på alla cityfester nere på stan förr heller. Men då åkte man dit för att dricka öl, äta mat och lyssna på all musik som bjöds i alla former mm. Jag tror nog marinfestivalen kommmer möta tungt öde senare under sommaren också. Ska gävle ha havs och båttema som inte ens kan ta hand om våra båtgäster? ha ha. Nä in med ny cityfest igen med bra musik för alla. Hårdrock, dansbands å allt va det nu är".

Gefle4ever tycker att Kommunen förstör staden med sina beslut:

"Tänk vad trevligt det hade vart nu om cityfesten fanns kvar. Med så underbart väder som det är nu också hade det blivit succe. Hur kan en stad ta bort cityfesten som lockar hit ca 250000-300000 pers under dem fyra dagar som den gjorde. Hur går det ihop? Finns det bättre turist lockande evenemang i sverige som är gratis? Kan vi byta ut hela kommunledningen i stan snälla nån dem förstör Gävle mer och mer för varje år med alla sina beslut!"