Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ge oss bättre samordning

Annons

Jag är en 70-plusare som bor i Södra Bomhus. Vill ha en förklaring varför ni inte kan samköra 2:an och 12:an till Bomhus centrum. Var till hälsocentralen häromdagen, skulle vara där klockan åtta för prover, fick åka 7.13 för att byta till 12:an 8.32, alltså väntetid cirka 15 minuter. Blev klar klockan 9.00.

Döm om min förvåning, 12:an gick strax före åtta från Bomhus centrum, nästa buss kl 9.00. Fick ta 1:ans buss ner till stan sedan 2:an därifrån. Den resan tog mig över en timme i stället för 15 minuter.

Skärp er nu och gör så att vi i Södra Bomhus kan komma i tid till våra läkarbesök och till bank, apotek i tid. Eller måste vi ta taxi för att komma fram? Vem betalar den? Själv har jag ingen bil. Alla har inte släkt och vänner som har tid att skjutsa och sitta och vänta tills man blir klar.

Eller vill ni att vi ska söka till hälsocentralen i stan på Stortorget?

Hur blir det då där när alla från södra Bomhus ska skrivas in där. Har fått ändra många läkarbesök på grund av den dåliga, usla bussförbindelsen.

Hoppas på skärpning och bättre samarbete.

Lillemor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare