Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ge oss en enda anledning att köpa en biogasdriven bil

Annons

Återigen framförs från fem ledamöter ur Gästrike Ekogas och Gävle Energi hur förträfflig biogasen är som bränsle för bilar. Frågan är varför de ids skriva.

Debatt: Biogas är det självklara valet för fordon i stadstrafik

Ge oss Gävlebor en enda anledning att köpa en biogasdriven bil! Det finns en tankstation inom Gävle stad och den ligger i utkanten på Sörby Urfjäll. I ytterområdet finns en utanför Forsbacka som knappt är skyltad, från E16 finns ingen skyltning, inte eller vid infarten till soptippen skyltas det.

När ska Gävle kommun få loss fingrarna från sammanträdesrummens kaffekoppar och bygga minst två tankstationer till. En bör byggas i korsningen E4-E16 vid Johanneslöt där Cirklel K finns, och en till exempel på Näringen.

Gävle tycks ligga sist i utvecklingen av biogasens fördelar, Kommunen köper strömslukande elbilar för oerhörda summor när de kan köpa biogasdrivna bilar som de i princip har "gratis" drivmedel till.

Vill man inte det så bygg ett kraftverk vid soptippen och elda det med biogasen så vi skattebetalare får lite för våra investerade skattepengar i alla fall.

Taximan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare