Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF-styrelsen gör bort sig

Annons

GIF-styrelsens agerande i flera frågor är väldigt konstigt och efter GIF:s match mot Djurgården fick man återigen fundera över situationen.

Det hela började med att jag och mina kompisar fick stå i kö i tio minuter för att komma in på själva arenan. Hur svårt kan det vara att öppna fler ingångar? Eller går alla miljoner för Jawo, Makondele, Wikström och Oremo rakt ner i plånboken till styrelsen?

När vi till slut kom in så fick vi inte heller plats på Sektion H. Det var helt fullt. Så vi tänkte att vi kunde stå där nere vid räcket för där vi såg bättre än att stå och trängas som en burk packade sillar.

Men då fick publikvärdarna för sig att trycka alla personer som stod där nere upp på läktaren. Vid upprepade tillfällen sa en person bredvid mig att det inte gick att ta upp fler personer. Men det brydde sig inte publikvärdarna om.

Det är inte första gången GIF gör bort sig. Först med tröjfärgerna, sedan alla försäljningar av stjärnorna och nu detta. En uppmaning från en supporter är att styrelsen bör tänka över sitt agerande innan klubbens ekonomi blir risigare än vad den redan är. Om inte styrelsen klarar av sina uppdrag bör den ställa sina platser till förfogande!

En irriterad supporter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare