Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Glöm ej bort, det är 24 poäng att kämpa om..."

Annons

Hejsan Keb!
Lite långt inlägg men ack så viktigt, måste hjälpa dig!

Jag måste tilldela dig en ros och jag lyfter på hatten för dig, för att du orkar med detta med negativa inlägg när laget går dåligt!
Jag är en av dem som har klagat på att inget görs från ledningen för att vända trenden och att pengar felinvesteras men det är en sak, en annan sak är när "brynäsfans", om de verkligen är det, kraxar och skränar om att det bara bär åt he-vete.

DET skall vi verkligen inte hoppas och tro men som situationen är så ser det inte så hoppfullt men faktum ÄR att det är 8 omgångar och 24 poäng att spela om och vi ligger trots allt på slutspelsplats och all koncentration bör ligga på slutspel eller minst 9-10:e plats och det skall vi kunna greja.

Men det gäller att spelarna tar en match i taget och framför allt vänder trenden och då kommer det att bära till slutspel och då har Brynäs chans att bli den stora överraskningen, för minns detta att Brynäs faktiskt ledde serien i 8 omgångar och plockar laget fram detta underbara minne och känsla så blir det inga problem!Tack för ditt bidrag och att du tänker på mej, men jag har trots allt varit med om så mycket under alla år med bevakning av Brynäs, att jag är härdad och står ut med det mesta. Är mentalt beredd på det mesta...

Mer läsning

Annons