Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gränsen måste nu vara nådd

En väl tilltagen tistel till Gävle kommuns styrelse för vårdslöst brukande av skattemedel genom vansinniga prioriteringar. Innan torget är färdigt kan man utgå ifrån att det kommer att kosta med kommunens bristande förutseende cirka 25 procent över kalkylerat pris.

Vilka order ger kommunen till de företag som skall asfaltera våra gator och betalar kommunen för detta arbete? Använder aldrig våra politiker våra vägar? Vitsen med asfaltering borde vara att vägarna blir till det bättre samt att att överbliven asfalt tas omhand av entreprenören för att inte skada person och eller egendom.

För att försvara det senaste ”konstverket” säger den ansvarige att det är bra att den skymmer, för att då tar bilisten det lugnare. Man kan då fråga sig varför husägarna uppmanas att klippa ner sina häckar.

I veckan fick ”konstverket” sällskap vid rondellen, man kan väl förmoda och utgå ifrån att också det är ett konstverk då.

Gränsen måste nu vara nådd för skattebetalande Gävlebor, för mig som ateist, 59 år gammal, och infödd Gävlebo går den och flyttlasset defenitivt vid ett beslut på böneutrop över Gävle stad.

Missnöjd Gävlebo

men nöjd ateist, HA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare