Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gunde utmanar Foppa och Stenmark i succéprogrammet

I höst kommer Gunde Svan att fortsätta möta några av Sveriges främsta idrottare i tv-succén "I huvudet på Gunde Svan".
Och denna gång får Gunde bland annat duelera mot de tjurigaste av alla idrottare - Ingemar Stenmark och Peter Forsberg.

Det populära TV4-programmet "I huvudet på Gunde Svan" är tillbaka i höst med en ny säsong. I vanlig ordning kommer Gunde Svan att träffa några av Sveriges bästa och främsta idrottare för att ta reda på hur de blev bäst på respektive sport. Och brukligt utmanar Gunde idrottsstjärnorna på tuffa och prestigefyllda dueller i deras egen sport, i förhoppning om att knäcka hemligheten bakom deras prestationer.

Tidigare har Gunde bland annat träffat - och utmanat - Jan-Ove Waldner i bordtennis, Tomas Gustafsson i skridskoåkning, Susanne Gunnarsson i kanotpaddling, Carolina Klüft i friidrott och Thomas Wassberg i skidåkningsduell. Kommande höstsäsong väntar möten med sex nya idrottare och under tisdagen offentliggjorde TV4 de två första idrottsstjärnorna - skidlegendaren Ingemar Stenmark och hockeykungen Peter Forsberg.

Under onsdagen och torsdagen kommer TV4 att avslöja de återstående fyra idrottarna.

I två olika tv-klipp bekräftar Gunde Svan att han ska möta duon - se klippet med Stenmark här och klippet med Forsberg här.