Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Häftigt att vara annorlunda”

Isen är borta och värmen har så sakteliga gjort sitt intrång i Läkerolen. Värme i extra hög grad är det just denna vecka då medlemmarna i Glada Hudik-teatern tagit över huvudrollerna.

Underhållningsvärdet är kanske större än någon gång tidigare under den gångna säsongen. Sexan på tärningen känns självklar.

Det är skickligt spelat, det är musikaliskt, dansant, tempofyllt och framför allt är det lustfyllt där de skojiga replikerna lockar fram jättegarv med täta mellanrum.

Att ”Elvis” nu har setts av över 100 000 personer och gjorde jättesuccé under två perioder på Cirkus i Stockholm är inte svårt att förstå.

Pär Johansson har lett sina adepter till stordåd och själv spelar han skickligt en viss Clemens, som låter som en korsning mellan Magnus Härenstam och Anders ”Roy” Eriksson i Galenskaparna.

Annars är det ju hyllade Toralf Nilsson som har huvudrollen som Elvis.

Och han gör det briljant.

För suveräna sånginsatser svarar även Theresia Widarsson. Underbara ”In The Ghetto” (i duett med Toralf) och ”Always On My Mind” sitter som smäck.

– Man duger som man är och det är häftigt att vara annorlunda, förklarar Toralf Nilsson.

Så sant – och tack vare Glada Hudik-teatern och ”Elvis”-musikalen är det säkert många i ensemblen som fått härliga lyft i sina liv. Ni som har biljetter till tisdagens, onsdagens eller torsdagens föreställningar kan skatta er lyckliga.