Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håhåjaja – retorik enligt SD och syftningsfel

Replik till Lasse i Gatan: Syftningsfel: Jag jämför inte Ungern med Sverige, det är partitoppar i SD som går ut med att de ser Ungern som föregångsland. Kent Ekeroth med flera.

Retorik enligt SD: Personangrepp, (när argumenten tryter) att jag och övriga som skriver insändare inte kan något om politik. Och så vill vi ha ett samhälle likt Kuba, eftersom skribenten vet att vi är vänstervridna, vi sitter och deppar har skribenten bestämt.

Han dristar sig till att tro att SD är det enda fungerande partiet och att vi övriga ska tro i kyrkan. Jodå, vi är cirka fem miljoner som tror på allt annat än SD.

Följande talar för sig själv: "Den 26 september varnade 41 företagare och näringslivsföreträdare, i en debattartikel i Dagens Nyheter, för den skadliga politik som SD står för. De menar att inskränkande nationalism, främlingsfientlighet och politiska ingrepp i rättssystem och mot fri opinionsbildning är förödande för företagsklimatet."

SD är det enda fungerande alternativet? Ja, om man står för ovanstående åsikter så.

Du påstår att andra partier har kopierat SD:s idépolitik. Vilka idéer? "Kopior blir aldrig lika bra som originalet." skriver du också.

Det får vi hoppas, med syfte på bland annat uttalandet från partiledaren om att strypa tryck- och pressfrihet. Jag slipper gärna godtycklig skillnad på människor som presenteras inlindat i partiprogrammet.

Om nu M får statsministerposten Så kommer SD att kräva det ena och det andra för att lägga sina röster åt det hållet. Det finns så många riksdagsmän som ser igenom det och kommer med stor sannolikhet att sätta stopp för dem i riksdagen, oavsett parti.

Å. A.

Se hur regeringsförhandlingarna har gått – inte särskilt bra utan SD

Jag kan inte samarbeta med människor som gör skillnad på människor – kan du?

Mer läsning: Sverige står inte vid ruinens brant

Vad är det för trams att SD är mobbade?

Nej, SD är inte ett demokratiskt parti

Kort sagt om missiler, Kastets skola, valet, Systembolaget och regionen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare