Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håll på ditt lag

Annons

Nu får det vara nog. Hela Sverige, till och med vår egen stads befolkning, buar och skriker åt Gefle IF: s ”tråkiga spel”.

Jag förstår inte vad folk snackar om. Visst, det stämmer att Gefle slår en eller två långbollar för mycket, men det mesta av spelet handlar om inlägg och dylikt. Hur som helst, om man hatar och kritiserar Gefle, som inte har material för att spela Brasiliens sambafotboll – varför spyr man inte då galla över IFK Göteborg till exempel?

Änglarna, som de av någon konstig anledning kallas, spelade grisfotboll mot Gefle när man vann med 1-0, ingen kan hävda något annat. De gjorde mål efter tio minuter, och efter det tjongade de bara iväg bollen och täckte ytor. Om man kritiserar GIF för att spela så, varför kritiserar man inte IFK i sådana fall? Men det är väl så enkelt att det är lite tuffare att kritisera lag som Gefle, än att ge storlag som Göteborg en spark i baken.

Till sist: Varför håller man inte på Gefle i Gävle förresten? Det är alldeles för många som håller på de ”coola” stockholmslagen, AIK och Hammarby. Stå upp för din stad!Heja Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare