Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Halvbra halvgudar

Annons

På antika övervärldsliga plattformar slåss demigods, det vill säga halvgudar tillsammans med andra halvgudar och trupper för att besegra det andra laget. Det är vanliga strategielement som avgör segern – ta flaggan och förstör motståndarens citadell till exempel.

Alla halvgudar har olika egenskaper och när de går upp en nivå får man välja nya färdigheter. Man kan också köpa uppgraderingar och särskilda artefakter. Spelet känns dock inte särskilt nyskapande och till och med miljöerna verkar direkt tagna från Shadow of the Colossos.

Dessutom får man ingen handledning i hur man spelar, utan är lämnad att lista ut det själv. Demigod håller dock en bra balans mellan hur svårt och hur roligt det är. Trots att spelet är präglat av realtidsstrategi känns det splittrat och lämnar en ganska oberörd av spelupplevelsen.