Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hans Olof Eriksson...

för att han gjorde sig besväret att kontakta mig och även överlämna min borttappade plånbok den 28/2. Ärliga och vänliga människor som Hans Olof ska verkligen ha beröm!

Tusen tack från Synnöve

 

Alla som hjälpte mig när olyckan var framme på hoppträningen den 10/3. Tack till Stina K och Emma Å som såg till att hästen kom hem till stallet. Tack till ambulans och akutmottagningens personal.

Anna A

 

Alla som bistått oss under Tures sjukdomstid. En blomma till hemtjänsten Hille, Bomhusgården,Villa Milbo och Selggrensgården, som varit ett stort stöd under Tures sista tid.

Tures anhöriga

 

Skolans bästa klasslärare Karina Gillberg på Solängsskolan. Du är en fantastiskt duktig pedagog och ett gott föredöme för eleverna.

Förälder i 7 E

 

De tre tjejer från Polhemsskolan som åkte ut och informerade om könssjukdommar för eleverna på Källmur. Jättebra projekt, bra initiativ! Tror att de som var där lärde sig mycket och fick tänka till.

Mer sånt

 

Gunvor Andersson-Storck och Eva Olsson på Unionen. Tack vare dem så fick jag äntligen mina pengar från Unionens a-kassa då de hade strulat till det för mig.

Medlem Ewa Söderberg Hamrångefjärden

 

Personalen på Café Galaxen för ett trevligt bemötande och en underbar kafémiljö. Bra att någon vågar sticka ut i ”lilla” Sandviken.

Två nöjda kafégäster

 Olle Våhlstedt på Råvägen som skottat min garageuppfart.

Tusen tack från Johanna