Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är de fem mest klickade husen i Gävleborg

/

Ett hus i Sandviken ligger just nu högst på klicktoppen hos Hemnet. Här listar GD de populäraste husen i Gävleborg under vecka 39.

Annons

Det mest klickade objektet är en tvåplansvilla på Robertsgatan i centrala Sandviken. Villan är en fyrarummare med stor tomt, källare och uthus med ett utgångspris på 995 000 kronor. Adam Hultman är ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Varför tror du att huset är så populärt?

– Det är ganska dåligt utbud av hus i Sandviken och stor efterfrågan, så när det väl kommer ut någonting är det många som är inne och tittar. Sen är det också ett charmigt äldre hus med högt i tak och ett bra centralt läge. Det finns stor potential i det.

På andra plats kommer en lägenhet på Drottninggatan i Gävle. Våningen har 159 kvadratmeter fördelat på fyra rum och kök. Det finns kakelugn och en egen altan på innergården. Priset ligger på 2,25 miljoner kronor.

En sekelskiftesvåning nära havet i Bomhus/Holmsund tar trejdeplatsen. Lägenheten på 106 kvadratmeter och tillgång till en gemensam pool kan bli din för 1,75 miljoner kronor.

På fjärde plats hittar vi en äldre villa med fem rum och stor tomt i Hamrånge för 325 000 kronor.

I Hemlingby finns nummer fem på listan, en 40-talsvilla på 90 kvadratmeder. Huset är till salu för 2,15 miljoner kronor.

Mer läsning

Annons