Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Gästriklands fem dyraste bostadsrätter just nu – lägenhet i Vallbacken toppar

Artikel 10 av 23
bostadspuls
Visa alla artiklar

På Vallbacken finns den stilfulla våningen i ett av Gävles mest attraktiva områden. Här finns förra seklets charm med högt i tak, stora fönster och fina detaljer.

Annons

Den 117 kvadratmeter stora lägenheten vid Vallbacken i centrala Gävle har tre stycken eldningsbara kakelugnar och en balkong med utsikt mot trädgården.

Lägenheten på Vallbacken är till salu för 3 450 000 kronor.

Stor trea på 132,5 kvadratmeter med bonusytor i nedervåningen. Plats för hela familjen, nybyggt med möjlighet att påverka inredningen genom kostnadsfria tillval. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Från köket har man utgång till balkongen och matplatsdelen får en ljus och fin burspråkskänsla med fönster på två sidor.

Nyproduktion: lägenheten är till salu för 3 195 000 kronor.

Exklusiv lägenhet på 97 kvadratmeter med en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. Stor inglasad balkong med utsikt över Gavleån med sol från morgon till kväll. Modernt stilrent kök i stilren och funktionell design.

Lägenheten är till salu för 2 495 000 kronor.

Smakfull och nybyggd etagelägenhet på 93 kvadratmeter. Stilrent kök och ett stort och trivsamt sovrum. Övre plan med ett stort rum som kan nyttjas som såväl sovrum som allrum. Centralt läge med närhet till bland annat Stortorget, Högskolan och Boulognerskogen.

Lägenheten säljs för 2 175 000 kronor.

I expansiva Kungsberget i Sandviken är friköpta lägenheter till salu i direkt anslutning till skidbackarna. De moderna lägenheterna har en bra planlösning där det finns totalt 8 bäddar. Kungsberget fortsätter expandera och satsningen sker både vinter- och sommartid. Kungsberget är Mälardalen & Stockholms närmaste skidort.

Lägenheten på fyra rum och 77 kvadratmeter är till salu för 1 695 000 kronor.

Annons