Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Gästriklands fem dyraste bostadsrätter just nu – nybyggd lägenhet på Gävle strand toppar

Artikel 6 av 23
bostadspuls
Visa alla artiklar

Den nyproducerade trerummaren står färdig för inflyttning vintern 2017/2018 och erbjuder bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett allrum och två sovrum.

Annons

Standardinteriör för lägenheten på Gävle strand är vita väggar och ekparkett. Badrummet med golvvärme kan ges vit, grå eller svart klinker och matt eller blankt vitt kakel. Lägenheten har även en balkong.

Den nybyggda lägenheten på Gävle strand är till salu för 3 195 000 kronor.

I ett av Gävles mest centrala villaområden finns denna 76 kvadratmeter stora vindslägenhet med takterrass på 13 kvadratmeter belägen i Vallbacken. Bostadsrätten har tre rum, nytt kök och nyrenoverat badrum med massagebadkar. Takterrassen har öppningsbart tak med öppningsbara fönsterpartier.

Vindslägenheten i Vallbacken är till salu för 2 485 000 kronor.

På Brynäs ligger denna 120 kvadratmeter stora femrumsvåning. Den har två renoverade badrum, braskamin, dubbla klädkammare och balkong i läge mot innergård.

Femrumsvåningen är till salu för 2 375 000 kronor.

Ännu en nyproduktion på Gävle strand är denna bostadsrättslägenhet. Den har tre rum och kök, varav två sovrum med ekparkett och vita väggar samt altan. Preliminär inflyttning är andra kvartalet 2018.

Lägenheten är till salu för 2 350 000 kronor.

I centrala Gävle finns denna etagelägenhet med en boarea på 93 kvadratmeter och balkong i bra solläge. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen. Uppför spiraltrappan till lägenhetens övre plan finns ett öppet rum lämpat för att användas som exempelvis sovrum eller allrum.

Etagelägenheten i centrala Gävle är till salu för 2 175 000 kronor.

Annons