Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är GIF-stjärnan som stannar

Att Jakob Orlov vill till Brann är ingen hemlighet längre.

Men hur är situationen med Simon Lundevall?

– Det är bara Orlov vi snackar om, Simon Lundevall blir kvar, säger Leif Lindstrand.

Annons

Silly season har sällan varit så här turbulent för Gefle IF. Det började med att både Mattias Hugosson och Daniel Bernhardsson tackade för sig. Sedan försvann Alexander Faltsetas och Mikael Dahlberg och här om dagen deklarerade viktige anfallen Jakob Orlov att han vill lämna Gefle IF för norska Brann.

Gefles succémittfältare Simon Lundevall har enligt uppgift till Sporten rönt intresse från samma klubb.

– Jag har inte så mycket att säga om det. I nuläget vet jag ingenting, ni får höra med Gefle i stället, säger Simon Lundevall.

Gefles ordförande Leif Lindstrand är rak på sak när Sporten ringer upp.

– Simon Lundevall blir kvar.

Så det finns inget intresse för Lundevall från Brann?

– Nej, det är bara Jakob Orlov vi snackar om med Brann.

Men det har funnits ett intresse som nu dragits tillbaka?

– Det är inte något jag vill kommentera.

Jakten på att fylla luckorna som blivit efter de olika spelartappen är fortsatt på högvarv. Men Leif Lindstrand vill inte ge några specifika detaljer.

– Så här kan jag säga, vi tittar på intressanta spelare på alla positioner i laget.

Simon Lundevall kom till Gefle 2011, de första två åren kantades av skadeproblem innan det stora genombrottet kom under 2013. Lundevall stod för fem mål och sju assist. Nu verkar det som att det blir en fortsättning i Gefle under 2014 för den sevärde kantspelaren. Simon Lundevall går i nuläget inte i samma tankar som Jakob Orlov.

– Jag trivs bra i laget. Som sagt så vet jag ingenting om det finns något intresse utan jag fokuserar bara på att träna och förbereda mig inför den kommande säsongen, säger Lundevall.

Om spelarflykten som drabbat Gefle IF säger han så här:

– Så blir det i fotbollen ibland. Det är förstås tungt att vi tappar bra spelare men det är inte mycket att göra åt, det är bara så det funkar.

Just nu provtränar två möjliga ersättare med klubben, Oscar Karlsson från Nyköpings BIS och Carlos Gaete från Värnamo.