Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Har Sundlöv flera krokar ute...?"

Annons

Hej Keb!

Tror du att det är helt färdigvärvat nu som det låter eller håller Sundlöv & CO fortfarande några krokar ute?

Själv tycker jag att det skulle behövas ytterligare en forward...

MVH Andreas

SVAR:

Nej, jag törs försäkra att det nu är definitivt slutvärvat, truppen är helt spikad - i varje fall för tillfället eller säkert fram en bra bit in i seriespelet i höst.

Sedan vet man aldrig vad som inträffar, skador och annat elände kan innebära att det måste förstärkas eller breddas i truppen - och då finns fortfarande chansen fram ända till den sista januari -09.

På forwardssidan finns nu 14 mannar, med unge Anton Persson inräknad - som kommer vara med och köra/spela i början av säsongen.

---

Sedan får vi se om sportchef Sundlöv lånar ut honom till ett allsvenskt lag för mer speltid eller om han visar sådana fina takter att han blir kvar i Brynäs och slåss om en ordinarie plats.

* Hedesundasonen är hur som helst en mycket intressant spelare med stora utvecklingsmöjligheter och gillas bl a mycket av J18-förbundskapten Stephan "Lillis" Lundh, efter många samtal med honom om just de unga brynäskillarna.