Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Heders till ledningen och Sundlöv..."

Annons

Hej Keb!
Jag måste erkänna att jag tvivlat och kände stor oro för slutdelen av serien när värvningarna uteblev, spelare fick gå och resultaten uteblev. Att då sprida negativa vibbar som så många andra gör vinner dock ingen på, allra minst laget och klubben som helhet.

I nuläget är det bara att konstatera att sportchef Sundlöv, tränare Czarnecki samt övriga inblandade denna säsong har gjort ett bra jobb. Ett eventuellt slutspel blir bara grädde på moset.
* Målsättningen slutspel "skrattade" många åt men oavsett det blir slutspel eller ingenmansland är laget totala insats bra
* Brynäs matchar in ungdomar i bra takt. Carlsson, Andersén, målvakterna, Silfverberg med flera är alla exempel på spelare som fått sina chanser och tagit dem på ett bra sätt. J18 och J20 borgar för att det finns mer att hämta i talangfabriken.
* Brynäs var i stort sett enda laget som inte panikvärvade i januari. Heders till ledningen med Sundlöv i spetsen som visade störst mod när det behövdes som mest. Att det inte blev några panikvärvningar gav mer istid till de egna förmågorna.

Jag hoppas först och främst att Sundlöv och co orkar arbeta vidare trots allt skitprat från många så kallade "supportrar". Jag hoppas dessutom att Brynäs fortsätter i den linje man har valt, d v s egna talanger kryddat med en och annan spetskompetens.

Delar du min åsikt om lagets och klubbens insats?Jag instämmer i stort sett med det du skriver om.
Och vi ska dessutom ha klart för oss att Brynäs verkligen har framtiden för sig, för vad sägs om att det är enda laget i Elitserien med en snittålder under 25 år, eller 24,9 i snitt.
Att klubben fortsätter på den inslagna vägen och bygger vidare med i stort sett sina egna unga förmågor kan du och även alla andra supportrar var övertygad om.

Mer läsning

Annons