Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Heterosexualitet måste alltid förbli norm"

I ett fungerande, reproducerande samhälle måste heterosexualitet alltid förbli norm. Det säger sig egentligen självt. Dessutom vore andra normer odemokratiska så länge heterosexuella är i majoritet.

Kärnfamiljen bestående av far, mor och barn måste fortsatt vara utgångspunkt i bygget av ett framgångsrikt utvecklande samhälle framöver precis som det varit i 10 000-tals år, allt annat är destruktivt. Vänstern, feministerna och HBTQ-rörelsen gillar det inte, men vi kommer faktiskt alla till världen antingen som man eller som kvinna (låt oss för enkelhetens skull bortse från den promille personer som föds som hermafroditer).

Det innebär inte att HBTQ-personer ska diskrimeras. De ska förstås ha lika rättigheter, förutsatt att det inte skadar eller går ut över andra personers rättigheter (precis som för alla andra med andra ord).

Problemen börjar emellertid när man blandar ihop ”lika rättigheter” med ”norm”, vilket arrangörerna och tongivande företrädarna för Pridefestivalerna gör. Att dessa personer också kommer från den socialistiska ideologin där kamp – nästan alltid påhittad konstlad kamp – mellan olika grupper är överordnat allt annat, så förstår vi kloka frihetsförsvarande betraktare att Pridefestivalerna såsom de nu har utvecklats till inte har med diskriminering av HBTQ-personer att göra.

Personerna och grupperingarna bakom dagens Pride är skadliga för samhällets framtid och jag är mycket beklämd över att andra personer, med sund demokratisk utgångspunkt, har sålt sig till dessa krafter i tron att det ska ge godhetspoäng, lite fler prenumeranter och några fler röster i nästa val.

Diskriminering kan och måste motarbetas på annat sätt utan att ge legitimitet åt de totalitära vänsterextremistiska krafter som i dag står bakom Pride.

Min uppmaning till er moderata arrangörer av Pride, och till er som bara söker godhetspoäng och personlig vinning: Ni borde om ni menar allvar med att motarbeta diskriminering förflytta era tåg, arrangemang och utbildningar till förorterna. Det är där ”kampen” mot HBTQ-diskrimineringen, liksom den medeltida synen på kvinnor, måste föras.

Dessutom ska ni passa på att lyssna på de moderata muslimska företrädarna och ta till er deras visdom vad som är goda normer som utvecklar ett samhällsbygge och vilka normer som är skadligt destruktiva för samhällsbyggnaden. Då kommer ni att märka att deras visdom är den samma som vår gamla kristna västerländska värdegrund som ni tyvärr verkar ha förträngt.

Jag vet att ni tappat kompassriktningen efter de senaste 30-50 årens individualiserade egoistiska globaliseringstrend som pågått här i väst och ni skulle må bra att få höra gammal visdom baserad på historisk empiri från oss som värdesätter erfarenhet och historiens lärdomar.

Sätt inte likhetstecken mellan rättigheter och samhällsnorm, och sluta stöd de vänsterextrema mörka krafter som bara söker konflikt och strid, då kraschar vårt fina kultursamhälle som våra föräldrar och förfäder byggt så vackert!

Frihetsgudinnan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare