Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hille stressade Järbo till förlust

Järbo imponerade i inledningen av premiärmatchen i fyran mot nykomlingen Hille 2 på Jernvallens konstgräs.

Men gästerna var bäst till slut och vände till seger med 2–1.

Järbo startade matchen otroligt bra. 1–0 kom redan i fjärde minuten, men därefter tappade laget allt och inget fungerade. Samtidigt reste sig Hille 2 och spelade bättre och bättre ju längre matchen led.

Efter den inledande kvarten var det mycket Hille och laget skapade ett flertal chanser till en kvittering men Järbos målvakt Johan Gille höll tätt halvleken ut. Den andra halvleken startade som den första slutade med ett klart bättre Hille och Järbo verkade stressade och passningarna hamnade lite här och där.

Inte blev det bättre för Järbo att laget drog på sig en utvisning i den 63 minuten.

Hille 2 avgjorde matchen inom loppet av två minuter då man rättvist vände underläget 0–1 till 2–1. Hille 2 spelade stundtals en bra fotboll och laget kommer säkert att tillhöra den övre delen av tabellen i höst. Järbo däremot visade inte upp något som imponerade förutom den inledande kvarten, då laget såg ut som ett topplag, men de sista 75 minuterna kan laget glömma.

JÄRBO–HILLE 2 1–2 (1–0)

Målen: 1–0 (4) Hampus Grip, 1–1 (73) Sebastian Frid, 1–2 (75) Gusten Lundbäck.

Domare: Rambod Beigi, Sandviken.

Publik: Cirka 70.

Varningar, Järbo: Nicklas Winestedt, Andreas Svensson. Hille 2: Axel Klang, Joakim Nilsson.

Utvisning, Järbo: Mattias Ramström.

Bäst i Järbo: Johan Gille, mv.

Bäst i Hille 2: Joakim Nilsson mf, Robin Puiras f.