Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hille utan chans mot Stensätra

Hille såg inte ut som ett topplag i toppmötet med Stensätra på Skogsvallen i går och hemmalaget tog en rättvis och klar 3–0-seger.

– Det känns mer som att vi ledare misslyckats då vi inte lyckades få in någon energi i spelarna och i dag var vi chanslösa, sade Hilles tränare Fredrik Grängfors efter slutsignalen.

Nej det var aldrig något snack om var segern skulle hamna. Visserligen lyckades Hille få igenom ett par djupledsbollar till farliga Edwina Smiding i inledningen av matchen, men målet hittade inte Edwina den här eftermiddagen.

Stensätra var det klart bättre laget i den första halvleken och visade upp ett passningsspel och kunnande som Hille inte var i närheten. Visserligen spelade Hille upp sig i den andra halvleken men laget kunde inte på allvar oroa hemmamålvakten Anna Holmgren.

– I dag höll vi ihop lagdelarna och vågade rulla boll, sade Stensätras tränare Göte Nilsson.

Stensätra var bättre i det mesta och var tyngre och hade mera rutin som var avgörande. Hille får glömma den här matchen och ta nya tag även om Fredrik Grängfors menade att tåget gick i och med den här förlusten. Stensätra var bra och laget är nu med där uppe igen och tränaren Göte Nilsson avslutade med att säga att det är ett riktigt getingbo där uppe i toppen men det är bara tändvätska för hans lag som tar en match i taget och nu får vi vänta och se hur det slutar.

STENSÄTRA–HILLE 3–0 (2–0)

Målen: 1–0 (6) Jenny Österberg, 2–0 (32) Margareta Dunder, 3–0 (84) Johanna Eriksson.

Domare: Micael Friberg, Hedesunda.

Hörnor: 5-5.

Varningar, Stensätra: Alma Huremovic (89).

Publik: Knappa 100.

Stensätras tre stjärnor:

3: Lisa Sundell mb,

2: Jenny Österberg mf,

1: Margareta Dunder mf.

Hille tre stjärnor:

3: Ebba Nordmark mb,

2: Hanna Eriksson f,

1: Fia jansson b.