Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Hockey ska vara kamp..."

Annons

Hejsan Keb!
Vet inte vad man ska göra med elitserien men nåt måste hända!

Intresset för hockeyn kommer dö ut om det fortsätter så här! Det är illa när det gått så långt att man sitter och skrattar när Brynäs får PP tack vare domarens misstag match efter match.

Sverige har helt enkelt för dåliga domare och att det ska hjälpa med 4 stycken gör ingen vidare skillnad tydligen då Vinnerborg lyckades förstöra en match på egen hand trots hjälp av sin finska kollega för nån omgång sen.

Går inte att ha så petiga regler då domarna inte klarar av att ha koll på allt tydligen. Man kan åtminstonde börja tillåta tacklingar igen istället för att ta ut så fort nån ramlar på öppen is, och nolltoleransen på hakningar är nästan ännu värre då det bara är att hålla i klubban och lägga sig. Ta bort regeln eller börja blås för diving!
Och den som hittat på att man inte ska tillåta slagsmål kan ju tänka om, blir aldrig så stort drag på läktarn som när det blir fight och väldigt sällan nån spelare blir skadad av det!
Hockey ska vara kamp och inte som det är nu! Eller hur?Håller med dej om att det måste tillåtas att spelarna kommer "åt varann" - utan att det till varje pris ska tillgripas utvisning.

Däremot delar jag inte din åsikt om att Sverige och elitserien har dåliga domare, tvärt om anser jag att den svenska domarkåren är den klart bästa i Europa.

Så ser jag på det hela.

Mer läsning

Annons