Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hofors fixade poäng till slut

Hofors gjorde inte någon av sina bättre matcher då laget drabbade samman med Timrå på Stålringens konstgräs i går.
Ändå kunde laget få med sig den ena poängen via 2–2.

– Timrå är det bästa laget som vi mött här i Hofors och vår första halvlek är nog den sämsta vi gjort under säsongen, sa Hofors tränare Jerry Haaranen.

Det var mycket spel på mittplanen under den första halvleken och det var jämnt, men det var Timrå som kunde vaska fram de farligaste chanserna även om avsluten ofta hamnade utanför målramen.

Två snabba mål gjorde att det blev lite bättre spel då först Timrå kunde ta ledningen på nick efter ett inlägg från västerkanten och Andreas Smedbakken kunde kvittera även det på en nick efter hörna minuten efter.

I slutet av halvleken räddade Hofors målvakt Niklas Nyström sitt lag då han först räddade ett skott, och som om inte det var nog klarade han två efterföljande returer.

Timrå startade den andra halvleken som den första slutade med ett litet övertag men det var Hofors som kunde ta ledningen med 2–1 då Daniel Westlund fick en gratischans – och fri med målvakten missar inte Westlund.

Hofors fortsatte sedan sitt snabba omställning spel och det gjorde laget så bra att det var nära 3–1 flera gånger om och där skulle nog Hofors avgjort matchen – men istället kunde Timrås Oscar Fors göra sitt andra mål och fastställa slut resultatet 2–2.

– I dag får jag tacka för poängen då Timrå var ett bra och krigande lag, men vi är fortfarande obesegrade efter sju omgångar, avslutade Jerry Haaranen.

Hofors får vara nöjda med en poäng även om det hade kunnat sluta med en seger men lika gärna hade det kunnat bli en förlust så oavgjort var rättvist.

$1

HOFORS–TIMRÅ 2–2 (1–1)

$1

Målen: 0–1 (40) Oscar Fors, 1–1 (41) Andreas Smedbakken, 2–1 (53) Daniel Westlund, 2–2 (75) Oscar Fors.

$1

Domare: Ejub Mehic, Enköping.

$1

Varningar, Hofors: Joel Persson (31), Boris Jordan (60). Timrå: Inga.

$1

Publik: 215.

Hofors stjärnor:

Daniel Westlund, f

Niklas Nyström, mv

Christian Falk, mb