Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hofors rockar fett igen

Annons

Folk som myser i campingstolar i solen, bra stämning och nytt publikrekord. Det är drömsenariot på dagens Hoforsrock för arrangören Linda–Marie Anttila.

– Förra året kom 700 besökare vilket var rekord. Självklart vill vi toppa det på årets festival, säger hon. Den första upplagan av Hoforsrocken arrangerades för fyra år sedan. Enligt Linda–Marie Anttila för att fylla tomrummet efter den nedlagda rockfestivalen Rajtan tajtan. Sedan dess har den växt både vad gäller besökare, artister och scenen, som i år är 8 X 12 meter. Tanken är att den ska fortsätta växa, nästa steg blir troligen att festivalen utökas till två dagar.

– Rocken har ett starkt fäste i Hofors så vi tyckte att det behövdes något rockmässigt här, säger Linda–Marie Anttila. Linda–Marie Anttilas konserttips på Hoforsrocken:

Gasoline Queen – ”Gjorde tydligen en kanonspelning förra året även om jag inte hann se den”.

Itchy Daze – ”Ett Hoforsband som är på gång”.

Billion Dollar Babies – ”Glamrockare bjuder på en riktig show”