Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya Viva lovar livemusik

/
  • Två av ägarna Robin Sherdan och Erkan Gumus och på andra sidan disken kunden Stefan Prisecaru.

Viva Bar & Kök är det senaste tillskottet i Hofors krogutbud. Det är gamla Depå som bytt skepnad och de nya ägarna lovar levande musik varje lördag.

Annons

Det är de tre kompanjonerna Robin Sherdan, Erkan Gumus och Hasan Gumus som sedan 1 augusti driver Viva. De har restaurangerfarenhet från ett flertal orter i regionen och Robin Sherdan har bland annat setts på Granliden i Storvik och på Livingroom i Sandviken.

Men att det nu blev Hofors var mest en slump.

– Det bara blev så. Men att det inte fanns någon riktig nattklubb eller diskotek innan, det lockade, säger Robin Sherdan.

Omfattande renoveringar har genomförts i lokalerna. Längst in finns en scen och den är något av hjärtat i verksamheten, förutom mat och dryck då förstås.

– På fredagarna ska vi ha disko- kvällar och på lördagarna levande musik. Nu på lördag kommer Blandbandet från Sandviken, säger Robin Sherdan.

Menyn består i huvudsak av kebab och pizza – vad sägs om en SAIK, Brynäs eller Leksand? Men även av á la carte och luncher. På vardagar har Viva öppet till 22 och på helger till 02.

Mer läsning

Annons