Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hög häck – ett känsligt ämne för Gävle kommun?

Annons

Det finns en gata här i stan med en fastighet på hörntomt. Med en oändligt hög häck. Gatan är kraftigt trafikerad av både bilar, cyklister, små barn på cyklar samt föräldrar med barn på väg till förskolan som ligger i området.

Det är mycket folk i rörelse och ibland kommer folk på cykel i hög fart. Som boende på gatan är det med hjärtat i halsgropen vi både lämnar området och kommer hem. Sikten är noll i denna fyrvägskorsning. Dessutom är det nedförsbacke, numera i både halka och mörker.

Inte mindre än fyra gånger har vi under 2018 anmält detta till kommunen. Både via ert ärendehanteringssystem på webben, mejl direkt till berörd enhet samt mejl till kommunens officiella mejladress.

Inget händer. Inga som helst svar.

Vi gör nu så här att den dagen någon, gud förbjude, kör på en cyklist eller ett lekande barn på grund av kraftigt skymd sikt, så hänvisar vi till våra försök att få en kontakt med er på Gävle kommun och berörd enhet, som varit helt fruktlös. För från er sida verkar det inte finnas något som helst intresse att fixa det här problemet.

Bedrövligt.

Irriterad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons