Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Hör Brendls klangljud - stolpe in..."

Hejsan Keb!

Här kommer en fråga från en Brynästokig förälder på Öland.

Vi ska upp till Läkerol Arena och Gävle nu på måndag för att besöka det öppna huset Brynäs håller.

Vi som kommer är hela familjen, det innebär jag och sambo, samt våra tre barn, sonen på 8 som är brynäsfrälst och två små döttrar på 2 år och 5 månader (det ska börjas i tid) och frågan är:

Hur kallt är det i Läkerolen nu, vi funderar på hur mycket kläder som behövs.

Vi på solen och vindarnas ö är ju van med värme, men kyla - burr?

---

Hoppas på en kanonsäsong med lite bättre avslutning än i våras. Jag bilade till Västerås i kvalepilogen och stod i klacken, sån lycka.

Som mobilsignal har jag ett minne från Brendl, nämligen ljudet när han gjorde mål via stolpe eller ribba i fem mot tre, vilket härlig signal, skott-stolpljud-supervrålet.

Önskar honom all lycka i öst!

/Micke T.

SVAR:

Jag är ju precis ingen väderobservatör - men tror inte att ni kommer att "frysa ihjäl" i Läkerolen direkt, då det även blir värme med alla brynäsanhängare som kommer att infinna sig.

Fast en extra-kofta till barnen skadar säkert inte...välkommen i varje fall till hockeyns huvudstad, som det i varje fall var en gång i tiden!

---

Att du blir påmind om det sagolika Brendl-målet från Rocklundahallen titt som tätt i mobilen måste vara underbart att höra för en sann brynäsvän.

* I vinter kanske du får knappa in ett avgörande Vas- eller Dixon-mål i slutspelet...vem vet.