Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Humana skickade brev till anhöriga inför GD-publiceringar

Anhöriga till de boende på Humana Södra Centralgatan fick på torsdagsmorgonen ett brev från boendets ledning.

Annons

I ett brev till de boende på torsdagsmorgonen berättade tillförordnade verksamhetschefen Christina Sundvik om Gefle Dagblads kommande publiceringar och att man från boendets sida tar den kritik som har framförts till tidningen på allvar.

"Vi kan konstatera att vi är oerhört stolta över vår personal och vi tycker de gör ett fantastiskt arbete. Vårt boende är fortfarande i uppstartfasen och hur mycket vi än skulle vilja att allt fungerade perfekt från första sekunden så har vi ”barnsjukdomar”, bland annat har tekniken varit ett bekymmer", heter det i brevet.

Anhöriga uppmanas också kontakta verksamhetsledningen om de har frågor eller synpunkter.

Efter att GD gång på gång ställt frågor om de surfplattor som ska finnas till alla rum på Södra Centralgatan har de anhöriga som tidningen har haft kontakt med i frågan nu kontaktats av Humanas it-avdelning som har erbjudit sin hjälp.

Läs mer: Uppsägningar, sjukskrivningar och förseningar på Humanas äldreboende på Söder