Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Hur blir avslutningen...?"

Annons

Hejsan Keb!
I och med Djurgårdens seger över Timrå i går kväll halkade vi ner på en nionde plats p g a sämre målskillnad än Djurgården.

Vad tror du nu om avslutningen, klarar Brynäs slutspelsplatsen?
Jag är inte helt främmande för att de kommer att greja det. Starkt hemmaspel, ja, det vet vi ju att Brynäs brukar spela, publiken blir säkerligen viktig, eller hur?

Mot Djurgården vet vi alla att det kommer bli väldigt mycket folk, lördagsmatch samt att DIF alltid drar mycket publik. Men vad tror du om matchen på torsdag mot SSK?

Vet du rent av hur biljettförsäljningen ser ut inför torsdagsmötet. Själv har jag bokat biljetter och tycker att Brynäs förtjänar mycket folk efter de två senaste matcherna.

Ha det bra, Keb!

Mac

SVAR:  Eftersom Djurgården tycks ha prickat in formkurvan perfekt och verkar vara i kanonslag för närvarande, är jag rädd för att det blir mycket svårt att bli bland de åtta bästa för brynäsarna.

Men de har förstås det helt i sina egna händer och fördelen av en rad hemmamatcher. Så det kan förhoppningsvis ordna sig.
* I nuläget ser det dock ut som Dif:arna går till slutspel, nyckelmatchen för båda lagen blir på lördag inför förväntad storpublik i Läkerolen.
Trodde mycket på Modo före innan Forsberg nu ser ut att ha spelat färdigt, ett svårt energiavbräck för Ö-vikarna som får försöka hålla undan för Rögle.
---
SSK-matchen får Brynäs se upp med, en fight där alla förväntar sig hemmaseger.
Ett mycket farligt läge, nu kan Täljeiterna spela avslappnat och helt inrikta sig på kvalserien. Tror inte det blir särdeles mycket folk på torsdagsmatchen.
* Alla väntar på stormatchen och publiktillställningen på lördag mot Dif.
Det är veckans toppnummer för alla fansen.

Mer läsning

Annons