Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur ska det gå?

/

Annons

Inte ett ont ord om Anders Lindbäck, men det är svårt att begripa hur Brynäs ska kunna klara sig utan Jacob Markström under ett helt junior-VM. Ett lag som inte vet hur man gör mål behöver en målvakt som inte vet hur man släpper in några.

Det sägs att Valencia i spanska ligan måste sälja sina stjärnor för att klubben har skulder i nivå med Ford och General Motors.

Och vad världen saknar tycks vara revisorer.

På den här tidningen har vi ett par polisradiohögtalare på centralredaktionen. Det hade vi på 1970-talet också, och det låter precis lika nu som då, bortsett från att somliga röster numera är förinspelade och har en metallisk klang.

Den stora skillnaden mellan då och nu är att det otäcka bruset som redan för nästan 40 år sedan var otroligt enerverande nu utvecklats till en fullständig pina som kan stressa livet ur en under hetsiga arbetspass.

Försök föreställa er det, ni som ligger bakom Svenska Spels Oddsetfilmer i sportpauserna i TV 4. Precis så outhärdliga är era töntiga produkter.

Och när jag nu ändå är på dåligt humör och är inne på ämnet TV-reklam: Det finns inget ord i svenska språket som heter formula.

Om nu Inter ska köpa en världsstjärna till så hoppas jag det blir Drogba. Då skulle Zlatan kunna bli target player och fortsätta utvecklas.

Jag är utled på att se honom promenera omkring vid straffområdeslinjen medan lagkompisarna springer sig svettiga för att försöka skapa lägen. Även Zlatan behöver hålla fötterna igång för att komma till sin rätt.

Det känns inte bra när Brynässtjärnorna står i kö till operationssalen och de tänkbara ersättare som är tillgängliga på marknaden ofta är osäkra kort.

Någon som vet om Henke Larsson kan åka skridskor?

Mer läsning

Annons