Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Idolvinnare kommer till Tjejkvällen i Gävle

Annons

Den 28 maj är det dags för årets "Tjejkväll" i ett arrangemang av Gävle Citysamverkan.

Förutom att butikerna satsar mer än vanligt så blir det underhållning från en scen på Stortorget. Idolvinnarna Erik Grönwall (2009) och Jay Smith (2010) har bokats för att bjuda på bjuda på både nytt och gammalt som exempelvis det vi hörde från deras tider i Ido. Kvällen inleds av Helges All Stars från sångstudion i Andersberg.

Erik Grönwall är numera huvudsångare i hårdrocksbandet H.E.A.T och gör inte alltför ofta akustiska spelningar på detta vis numera.

Jay Smith har sitt band "The Resevoir Dogs", men gör lika ofta akustiska solospelningar.

Den som gjort bokningarna är Ronny Sahlström på OrganizerEvent. Han berättar också om att han fått klart med hårdrocksgruppen Outtrigger, som gjorde succé i senaste Melodifestivalen. Metalbandet ska spela på Tors Loge i Torsåker den 8 augusti. "Gästis är för litet denna gång eftersom vi tror att det kommer mycket folk", säger Ronny.

Outtrigger kommer även spela på Allstar i Gävle kvällen innan, den 7 augusti.