Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Infantiliteten i sin prydno

När det inom monarkin sker sådant som bröllop, barnafödelse, barndop etcetera visar etablissemanget infantiliteten i sin prydno.

Detta etablissemang som oftast består av politiker på ledande poster i samhället men också av journalister, röjer vid sådana händelser, en personlighet som saknar såväl bildning som mognad.

Det sjuka i det här sammanhanget är att dessa politiker också är de som styr vårt samhälle idag. Liksom att det är dessa obildade journalister som sätter agendan för vad vi får tycka och inte tycka.

En som njuter av att frottera sig i denna krets är landets statsminister. Sannolikt är det många i denna skara som ler i mjugg åt honom när han, ovetande om det löjets skimmer som sprids kring hans person, deltar i dessa överklassens jippon.

Ännu allvarligare är att vi valt dessa personer att styra vårt land men också att vi köper de tidningar som innehållsmässigt till och med övertrumfar boulevardtidningarna i dyngspridning.

Så länge de nämnda får styra såväl landet Sverige som ange tonen för vad som är opportunt att tycka och ha åsikter om, kommer vi att få se ett accelererande förfall. Därför måste du Svensson börja tro på dig själv och inte längre acceptera att detta degenererade patrask styr din vardag.

Olle Ljungbeck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare