Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Inför ett rotationssystem..."

Annons

Hej Keb!
Jag kan bara tolka utlåningen av Thegel/Rödin som att Brynäs vill ha dom i A-laget nästa säsong, killarna behöver matchträning på en högre nivå än i J-20-laget.

Jag har funderat över detta vad Brynäs ska göra av alla sista årsjuniorer nästa säsong, många talanger - men hur många får chansen i A-laget?
Utlåningen av dessa två är kanske en bra början. Det enda minustecknet är väl att man losar j-20-serien.

Jag tycker annars att man ska prova ett litet rotationssystem, inget förbestämt vilka som ingår där men Czarnecki har väl i huvudet vilka junisar som knackar på dörren, då tycker jag att två spelare ska få prova A-lagsspel.
Bertilsson fick prova 5-6 matcher, det var bra, nu har Carlsson spelat några; det var också bra, men när Carlsson blir sämre igen så kanske någon annan junior borde få chansen nån match, t ex Hassel.
Så här bör man göra även på en forwarsposition, Alcén exempelvis som inte producerat nåt speciellt.
Där kanske Silver borde få spela några matcher istället. Vad ser du på detta? Tycker du att jag är helt fel ute?Enstaka inhopp vid skador och formförsämringar är okej, och då tycker jag bestämt att Silfverberg är den som bör ges chansen - men i övrigt i nuläget ska man köra på som med de mannar som finns och som spelat mest.

Det går inte att kasta in för många juniorer som helst i en rad av matcher - och i synnerhet inte i det tuffa läge som är i kampen om de åtta play offplatserna.
Och där miljoner står på spel.
*
Det är min bestämda åsikt - och även ledningens, är jag säker på.

Mer läsning

Annons