Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga misstänkta än för rånet i Trödje

Polisen har ännu inga misstänkta för rånet i Trödje.
Spaningarna fortsätter med oförminskad styrka under resten av veckan.

Fem eller sex polismän knackade under onsdagen dörr i bostadsområdet i Trödje där ett par bands fast vid spisen av maskerade rånare som var beväpnade med en yxa.

Vissa iakttagelser är intressanta att följa upp. Ett exempel är den man som i går ringde in till polisen för att berätta att han blivit omkörd med vansinnesfart av en bil på väg norrut.

Polisen kommer att utöka området man knackar dörr i. Bland annat fastigheterna längs med Trödjevägen kommer att få besök av polisen eller en lapp i lådan om att höra av sig.

Den kriminaltekniska undersökningen har avslutats. Spaningsledare Lennart Styrman uppgav att man säkrat spår som ska analyseras.

Samma antal poliser som nu arbetar med utredningen kommer att finnas kvar i spaningsgruppen åtminstone veckan ut. Därefter tas ett nytt beslut om spaningsstyrkan ska minskas.