Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen lyckad kombination

Att lära gamla hundar sitta är inte det enklaste. Att para ihop Robin Williams med John Travolta kan ju tyckas vara ett genidrag. Glöm det! Hur dom än försöker så är dom miltals från klassiska duon som exempelvis Walter Matthau och Jack Lemmon. Det funkar bara inte att se Travolta i en sådan här simpel roll, långt ifrån ”Pulp Fiction” och faktiskt också ”Saturday Night Fever”. Gummiansiktet Robin Williams håller jag högt som komiker, men detta är en av hans sämre roller. Det smärtar att behöva skriva så, men Robin ser enbart trött ut. Inspirationslöst kan tyckas. Han och Travolta verkar ha passerat sina respektive bäst-före-datum.

Filmen handlar om två vänner och kollegor, en frånskild kärlekstörstande man, och en kärleksfull ungkarl får ett 6-årigt tvillingpar på halsen eftersom deras mamma har ett straff att avtjäna – deras liv vänds upp och ner just när de ska avsluta ett livsviktigt jobbavtal. Filmen har ett stort problem, den är inte alls rolig. Inte ens tokrolig som tankeväckande om föräldraskap. Välj någon annan film i stället.