Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen misstänkt för branden

Gävlepolisen har ännu ingen misstänkt för branden på Vinddraget i Andersberg i förrgår. Polisens tekniker fortsatte i går sitt arbete för att kunna avgöra hur branden startade.

Polisen har också hållit förhör med grannar i området. Gävlepolisens förundersökningsledare ville i går inte berätta vad som framkommit vid dessa förhör. Men polisen uppger att det finns vittnen som har varit vakna när branden bröt ut och gjort iakttagelser som polisen har haft nytta av i sitt utredningsarbete.

I dagsläget har polisen ingen misstänkt gärningsman men man arbetar vidare med en ”bred utredning”. Den tekniska undersökningen ska avslutas och polisen kommer att knacka dörr i området för att hitta ytterligare vittnen som kan ha sett eller hört något i samband med branden.

I går morse fick räddningstjänsten rycka ut till samma adress ännu en gång efter att boende känt röklukt från hissen. Men det visade sig att det inte brann någonstans.