Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingenting av allmänt intresse

Vad håller Sveriges radio på med? I torsdags (30 april) sände radions P1 Studio 1 en hel timma från Transvestitfestivalen i Båstad. Man gick in intimt på alla områden och pratade bland annat om trosor, bh-ar, underkläder och toppar.

Bland annat intervjuade man kommunalråd och butiksägare om vad de tyckte om festivalen. Då undrar jag: Är det detta mina licenspengar går till? Är det på så vis att jag betalar för sådana program, då kommer jag att sluta att betala den årliga licensavgiften för tv och radio i Kiruna.

Någonstans måste någon sätta ned foten. Jag undrar för hur många som detta program var adekvat. Hur många i Sverige är transvestiter? Jag uppmanar alla att inte betala tv-licensen om detta fortsätter. Det måste vara en försvinnande liten mängd som har kopplingar till transvestiter i Sverige.

Detta måste vi rida spärr mot. Detta är knappast något som en majoritet av befolkningen ska vara tysta inför.

Jonas Dahlgren