Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget klipp, tycker Hugg / del 2

Annons
Hur går samarbetet med Stig Källgren,som tidigare var chef för Gavlegårdarna och som nuär vice vd?

- Det slutade han med den första september,det var planerat. Han ville gå vid 63 år ålderoch har nu speciella uppgifter. Det fanns tveksamma rösterhur det skulle gå med oss två som vd respektive vicevd. Men det har gått utomordentligt bra. Vi är påsamma våglängd och gjorde upp rollerna tydligt frånbörjan. Han har aldrig lagt sig i mitt jobb utan bara stöttat,aldrig stört. Jag vet inte om jag skulle ha klarat det. Hanär min mentor och han kan så jäkligt mycket, ompolitiken och politikens historia. Han är som en uppslagsbok.

Har du ditt drömjobb nu?

- Ja, ta mig sjutton även om det inte ärdrömläge just nu. Men det är det som är roligt.Jag tror man skulle bli lat annars. Det finns ett kinesiskt talesättsom jag gillar. Drakar stiger i motvind och ramlar ner i medvind.

Hur ser du på livet?

- Jag sitter mitt i det. Det är nu som ärlivet.

Vad gör du på fritiden?

- Den här sommaren har vi varit jättemycketpå Storsjön, och vi har kampat mycket. Vi köpteen liten motorbåt där vi kan övernatta. Hela familjengillar motion. Vi är ofta på Fjärran höjder.Jag är dålig på att simma så jag ärmest på gymet.

Sen är jag barnsligt förtjust i teknik och sitterhellre framför datorn än teven. Jag gillar att jobbamed bilder och presentationer. Där får jag koppla ihopmitt intresse för ledarskap och pedagogik.

Du fyller 50 år i februari. Blir det stor fest?

Nej, då ska jag och Elisabeth luffa runt Thailand medryggsäck. Då är vi borta.

Mer läsning

Annons