Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en hedersam förlust

Ännu en hedersam förlust för Godis – 6–4 till serieledande Granlo BK från Sundsvall. GGIK har endast en seger på åtta matcher och behöver en seger snart.

Annons

GGIK fick en fin start på matchen, 2–0 efter nio minuter mot ett oskärpt Granlo. Gästerna styrde matchen och Godis kontrade eller sluggade sig fram till lägen. Man hade förtvivlat svårt att finna ett eget spel. Visserligen så leder Granlo serien, men linjerna saknas i Godis spel. De flesta uppspel fastnade på Granlos spelskickliga försvar.

Sundsvallslaget vände till ledning, 3–2 i andra perioden och GGIK hade svåra problem med att freda sig. 3–2 målet gjorde Granlo efter ett imponerande power-play där GGIK inte fick låna bollen. Efter ledningsmålet så hade GGIK en fin period, men då stod målvaktsjätten i Granlo, Peter Nothén, i vägen för Johan Anderssons och Jesper Lundgrens avslut.

Billy Nilsson kvitterade till 3–3 i början på tredje. Först sköt han på en försvarare och påföljande retur klappade han upp i krysset på tennis. En stund senare kvitterade han till 4–4, även det ett skott i krysset från svårt läge. Granlo tog åter ledningen och GGIK matchade sin förstafemma stenhårt. ett sluggande Godis hade en del fina lägen. Granlo redde ut stormen och satte dit sexan i öppen kasse. Ett frustrerat Godis hade återigen förlorat.

Granlo var en trevlig bekantskap. Många verkligt skickliga lirare och en skön publik som stöttade sitt lag entusiastiskt.

Mer läsning

Annons