Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Innebandylistan: Veckans hetaste händelser

Annons

Varsågoda, här är en färsk innebandylista.

Sporten håller koll på den gångna veckans lokala innebandyhändelser i de lägre divisionerna.

VECKANS TAPP:

I en svängig match i trean mellan Sätra och Hälsinggården på träffen ledde hemmalaget med 4–1 när det var fem minuter kvar av andra perioden. Men Hälsinggården gjorde tre snabba mål och Sätra förlorade matchen med 5–6.

VECKANS MÅLFEST:

När Åmot tog emot Gårdskär i division fem blev slutresultatet 19–10. Åmots 19–årige Jon Larsson gjorde sex av målen, varav fyra redan innan nio spelade minuter.

VECKANS JOBBIGASTE FÖRLUST

Storvreta Ungdom tog emot Storvik och såg ut att kunna komma undan med vinst när laget ledde med 4–1 – men tappade ledningen och förlorade sedan på förlängning med 5–6.

VECKANS POÄNGPLOCKARE

Robert Berglund gjorde sju poäng när hans Södra Tolvfors mötte Hedemora i trean.

VECKANS POÄNGRÄDDARE:

Det såg tungt ut i början av den sista perioden i mötet mellan Storvik och Furuvik i herrtrean. Men med tre mål och en assist inom loppet av elva minuter av Jonas Tidsjö lyckades Furuvik få med sig poäng hem när slutresultatet blev 9–9. Tidsjö gjorde sammanlagt fem mål och en assist i matchen.

VECKANS ÖVERTYGANDE

Valbo AIF ångar på i fyran och med deras övertygande vinst mot Strömsbro med 11–4 har laget vunnit sex av sju matcher – och är i topp av serien.

VECKANS VÄNDNING:

Bollnäs/Hertsjö stod för en vändning utöver det vanliga när de mötte Hagunda i tvåan. Laget låg under med 4–0 efter första perioden, ryckte upp sig lite i andra som slutade 5–3 och när den sista perioden var spelad hade Bollnäs/Hertsjö kvitterat till 6–6. Sedan vann laget i förlängningen.

VECKANS KROSS:

I division fyra tog Sandvikens andralag emot Falun hemma på Jernvallen och vann med 16–4. Laget ledde med hela 11–0 innan Falun gjorde sitt första mål i slutet av den andra perioden.

VECKANS KÄMPARINSATS

Storviks IF hade det inte lätt i damtvåan när laget kom till match med bara åtta utespelare – och i tjugo minuter rullade de till och med på bara sju spelare. Men trots manfallet slet hela laget som djur och höll nere siffrorna så att förlusten blev 3–5 mot ett starkt Hedemora.

VECKANS VETERAN

Storviks 37–årige lagkapten Micaél Lindén gjorde fem poäng när laget vann division två–mötet mot Mora med 12–7 på bortaplan. Lindén visade vägen för sitt Storvik som låg under med hela fyra mål mot noll med två minuter kvar av den första perioden.