Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: 13 000 i kö – vad blir bättre av att flytta till Södertull?

Annons

Jag läser att det är 13 000 patienter i kö till ögonsjukvården i Gävleborgs län. Det är lika många som det bor människor i Hille, Hamrånge och Hedesunda kommundelar.

Det är ju helt horribelt. Vad gör ledningen för regionen? Jo de vill flytta mottagningen och behandlingen till Södertull. Vad blir bättre av detta?

För det första tar det minst en månad att komma i ordning på det nya stället vilket ger ännu länge vårdkö. Och vad kostar en onödig flytt? Okej, det är ju enbart skattepengar förstås, en outsinlig pengakälla...

Varför stänger mottagningen tidigare vissa dagar då det är helgdag dagen dagen efter? Klockan 14.00 slår de igen vilket innebär att fem-sex patienter får vänta dessa dagar. Klämdagar är det stängt, då får 40 patienter vänta helt i onödan!

Varför införs inte kvällsöppet till klockan 20 fem dagar i veckan? Eller som i Uppsala har öppet åtta timmar på lördagar också intill dess de långa köerna är avbetade!

F. d. patient

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare