Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Åkesson har inte sagt hur många av svenska folket han representerar

Svar till Lena Müller-Jonasson: Du håller dig inte till sanningen när du säger att Jimmie Åkesson påstår sig tala för alla svenskar. Han har sagt att han representerar SD och svenska folket. Det är ju sant. En stor del röstar på SD och de är svenska folket. Han har inte sagt hur många.

Han åkte inte dit för att skrämmas heller. Han tycker att alla partiledare borde åka dit och bilda sig en egen uppfattning om läget. Är det fel? Till sist säger du att "EU är ingen borg i ett medeltida rike, vi lever här och nu år 2020".

Är du helt säker på att du själv lever här och nu och att du inte tänker medeltida tankar? Har du till exempel varit i Malmö eller Gävle? Har du sett invandringens baksida på nära håll då menar jag för både invandrare och de svenskfödda.

Det uppstår väldigt många olika "trafikolyckor" bland människor som ska tvingas att fungera tillsammans. Den nuvarande regeringen vet inget om effekten av invandringens konsekvenser i verkligheten. Inom välfärden anställer man ungdomar som är ambitiösa, men många av dem kan väldigt dålig svenska och det får bara inte vara så.

Stefan Löfven borde veta att vi undersköterskor inte har lärarutbildning i språk, vi har varken lön eller tid för det. Tvinga oss då inte att utföra det vi i praktiken är oförmögna till och eller ta ifrån oss fokus på det som är vår huvudsakliga arbetsuppgift. Låt dem gå i skolan och lära sig mycket mer svenska.

Sanning tack

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare