Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: All heder åt lärarna som har jobbat under pandemin

All heder åt alla som arbetar inom vård och omsorg i dessa coronatider. Människor i arbete uppmanas att hålla distans och i möjligaste mån arbeta hemifrån om det är möjligt. Det är snudd på löjeväckande när kontorsanställda jobbar hemifrån.

Vi, lärarna, nutidens samhällsbärare, har ingen möjlighet (mycket liten) att jobba hemifrån och hålla en viss distans. Vi har trots alla rekommendationer, fortsatt att i möjligaste mån arbeta som vanligt. Trots en mycket annorlunda period. Trots perioder av hög sjukfrånvaro bland lärare har det fungerat , inte fullt så bra som vid normaltillstånd men ändock godtagbart.

Vi har bedrivit verksamhet så att alla inom vård och omsorg, butiker med mera. har kunnat sköta sin jobb. Därför behöver även nutidens samhällsbärare, lärarna också en rejäl dunk i ryggen.

En lärare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare