Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Alla dessa marschaller som avger miljöfarliga ämnen...

Alla dessa hundratusentals marschaller avger enorma mängder sot och miljöfarliga ämnen (en marschall motsvarar cirka två timmars vedeldning). Så se till att inte ha några tända, annat än på fria platser så vinden för ohälsan vidare.

Vi har så mycket gratis att njuta av så varför detta larv som Å-draget? Jag tycker att Gävle kommun borde inse att pengarna rullar i en enormt hög hastighet ur kommunens skattkista!

Cykelbanorna rustas upp å det märkligaste medans gatorna ser ut som i Bronx fattigaste kvarter. Om det är för att några tror att fler kommer att cykla så vakna upp och inse det naiva!

Vi cyklade kanske på 1950-talet för att lönen inte räckte till bil åt alla och barnen var sällan på nåt dagis, och mataffären fanns i kvarteret, men så är det inte i dag.

Till exempel kostar en vattenläcka att reparera bara en bråkdel av vad det kostar att hyra in företag som sätter upp skyddsstaket runt arbetsplatsen – och detta trots att kommunen har eget folk som kan göra sånt.

Någon måste rensa bland besluten och göra Gävle till en ekonomiskt lönande, rik, vacker och trivsam stad med styrande som kan planera och räkna – utan marschaller och annat trams.

Jan Carlsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare