Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Årets upphandling har gått till höjderna

Man kan lukta sig till okunskapen i upphandlingen kring Limöbåten.

Vi har alla skärgårdsälskare följt den följetong av upphandlingen och satsningen på skärgården under många år. Men årets upphandling har efter min 40 år som båtälskare, limöbo gått till höjderna.

Vi har i dag en båt som klarar av den mest roliga och stabila utvecklingen som vi fått på Limön under alla mina år. Limön den ö som man som kan åka till med båt för att få en kopp kaffe eller varför inte lite god mat på Limö Café som sen Unga Örnar tog över café har växt och hållit i sig år från år nu. Kolloverksamheten som har blivit en tradition och gör ön mer levande.

Det måste väl någon gång kunna skapas kunskap och förståelse för behoven och funktionen innan man kastar ankare och svär sig fri från allt som tjänsteman och politiker i denna kommun. Krävs det inte mer för skattekronan när man ska göra upphandlingar?

G.G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare