Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Återigen ett totalt misslyckande – vart är Brynäs på väg?

Brynäs IF, ett topplag i ishockeyns högsta serie har återigen visat att man misslyckats totalt. Missat slutspel de senaste två säsongerna trots förhoppning om att bli ett topplag. Man behöver inte vara hockeyprofessor för att konstatera var de största bristerna finns.

Börja med klubbledningen som består av en oerfaren bandyledare från Västerås som verkar tro att hockey och bandy kräver samma erfarenheter. Har man inte tillgång till gedigen hockeybakgrund då står man utanför det viktiga nätverk som krävs för framgång.

Kolla på de tre spelare som värvats från Västerås, vilka en redan återvänt och de två övriga bäst platsar på läktaren. För att sedan säkerställa att kommunikationen blir den rätta då anställs även kommunikationschefen från Västerås.

Den största bristen i årets lag är absolut defensiven. Vi har bara fyra SHL-backar i dagens Brynäs: Söderström, Sigalet, Andersén och skadade Kihlström. Resten är spelare som inte alls håller SHL-klass. Och hur tänkte man när man skulle ersätta både Bertilsson och Gunderson?

Det kommer att kräva ett gigantiskt jobb och pengar för att återskapa ett Brynäs IF där det rimligen hör hemma.

Trött Brynäs-supporter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare