Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Att komma till Gävle är trevligt tills det blir dags för camping

Hur kan det vara möjligt att en så fin och stor stad som Gävle inte bättre tar vara på sina möjligheter inom turismen. Att komma hit är alltid trevligt tills det blir dags för camping.

Annons

Furuviksparken camp är inte aktuellt för det är för nära hotellpriser och vänder sig främst till de som vill in i parken.

Engesbergs camping har så otroligt dålig standard vad gäller hygienutrymmen. Två duschar och fem toaletter, till över hundratalet gäster. Trappor upp som omöjliggör för handikappade att ta sig in med någorlunda värdighet i behåll. Detta är så svårt att begripa att det är så lätt att ta betalt men svårt att leverera i paritet med kostnaden. Platserna är dock bra och elen fungerar.

Husbil är lika svårt som med husvagn samma elände vid camping. Så här har vi upplevt stillaståendet inom turistnäringen ända sedan minst tolv år tillbaka.

Hoppas att kommunen kan rätta till detta med det snaraste innan alla turister tröttnat .

Med vänlig hälsning

Agneta Nesser

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare